Sunday, 16 November 2014
Sastojci:
-2 veća lista oblande
-1 manja glavica luka
-1/2 struka praziluka
-500 grama šampinjona
-200+100 grama majoneza posnog
-100+50 grama biljnog dimljenog kačkavalja
-100 grama pećenog susama
-400 grama ajvara
Priprema:
- seckani luk i praziluk propržiti na malo ulja.
- Dodati seckane šampinjone i dinstati dok ne uvri sva tećnost koju šampinjoni puste.
- Zaćiniti biberom i vegetom.
- Pomesati 200grama majoneza sa susamom i 100 grama sitno rendanog kaćkavalja.
- Prvi list oblande premazati smesom sa majonezom a preko toga rasporediti dinstane šampinjone.
- Zatim staviti drugi list oblande i premazati ga ajvarom.
- Urolati u rolat.
- Odozgo premazati 100 grama majoneza i posuti rendanim kackavaljem.
Svidio Vam se članak?
Podijelite ga s prijateljima
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment