Friday 20 February 2015

Jutarnji lijek za čišćenje crijeva


Nakupljeni toksini u crijevima, koji se tamo svakodnevno nakupljaju, mogu uzrokovati niz problema i bolesti. To su različiti crijevni poremećaji, zatvor, debljanje, promjene na koži, nadutost, tvrda stolica.

Otpadne tvari u crijevima koje se ne uklanjaju svakodnevno, počinju trunuti i razvijaju se bakterije, što omogućuje toksinima da se šire u krvotok. Na taj način dolaze i do drugih dijelova tijela. Redovito čišćenje crijeva  pomaže u uklanjanju toksina prije nego što se pojave zdravstveni problemi.

 Lijek za čišćenje crijeva

Ova svakodnevna jutarnja rutina će se pobrinuti da se osjećate bolje, zdravije, a uz to i zaustavite nakupljanje kilograma.

Čaša tople vode s malo svježe iscijeđenog limuna ujutro, čisti crijeva i uklanja prljavštinu koja se nakupila u njemu prethodnog dana. Potiče rad probavnog sustava i rad crijeva, te na taj način omogućuje uklanjanje nakupljenih toksina. Upravo limun je odgovoran za uklanjanje štetnih tvari i čišćenje organizma.

Za čišćenje crijeva odličan je i čaj od koprive jer potiče metabolizam i izlučivanje vode, te smanjuje probavne probleme.
Svidio Vam se članak?
Podijelite ga s prijateljima

No comments:

Post a Comment

Slicni Postovi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...