Sunday 15 February 2015

Liječenje raka totalnom terapijom Rudolfa Brojsa

Totalna terapija Rudolfa Brojsa

Kao što smo pomenuli, terapija se svodi na korišćenje svežeg soka od povrća i čajeva. Potrebno je koristiti organsko povrće kako bi se izbegao štetan uticaj hemikalija.

Za sokove od povrća koristi se:

-300 gr. cvekle

-100 gr. šargarepe

-100 gr. korena celera

-30 gr. bele rotkve, a ako nemate belu može i crna.

-30gr krompira  koji je posebno važan kod raka jetre. Ukoliko vam ne odgovara ukus krompirovog soka onda možete koristiti čaj od ljuske, tako što ćete šaku ljuske kuvati 2-4 minuta u 2,5dl vode.



Pomoću aparata za ceđenje sokova napravite sok od gore pomenutog povrća, procedite ga kroz cedaljku ili gazu, a gusti ostatak bacite jer je on čvrstog stanja što pogoduje raku, kao što smo na početku rekli. Sok se konzumira u gutljajima, na način koji ćemo objasniti u nastavku. Najvise se koristi pola litra soka dnevno.

Uputstvo za primenu terapije:

1. Ujutru, čim se probudite pije se čaj za bubrege, pola šolje u gutljajima. Čaj se koristi samo prve 3 nedelje. Količina za taj period je: 15 gr preslice (rastavić), 10 gr koprive, 8 gr troskota i 6 gr kantariona. Upotreba: uzeti prsohvat mešavine i prelite sa 1.25 dl vruće vode, neka odstoji 10 minuta pa presuti u drugi veći sud, a od taloga opet prokuvati čaj sa dve šolje vruće vode, pa dodati u prethodni sud da se pomeša sa prvim čajem. Čaj se pije hladan, tri puta dnevno od dobijene količine, ujutru, podne i pred spavanje.

2. Pola sata do sat kasnije pije se mešani čaj od žalfije 1-2 šolje. Priprema čaja: ravnu kašiku žalfije staviti u pola litra ključale vode, pustiti da vri tri minuta, skloniti sa vatre pa dodati po prsohvat matičnjaka, kantariona i nane. Ostaviti poklopljeno 10 minuta.

3. Nakon narednih pola sata ili sat, popiti gutljaj soka od mešanog povrća tako što ćete ga zadržati u ustima da se sjedini sa pljuvačkom, a ne odmah da ga progutate.

4. Posle 15 minuta uzeti gutljaj-dva čaja od zdravca.

5. Posle čaja od zdravca se pije „plućni čaj“ koji se sastoji od muške i ženske bokvice, islabdske mahovine, plućnjaka, dobričice i divizme. Nije obavezno da sve biljke imate, neke ne mogu lako da se nabave pa koristite one koje imate. Od jednake količine pomenutih biljaka uzima se jedan prsohvat i preliva sa 1,25 dl vruće vode i ostavlja da odstoji 10 min.



6. Nakon više od 15 minuta skuvati čaj od nevena.

Procedura je takva da se čajevi i sok uzimaju naizmenično, dva-tri čaja pa gutljaj-dva soka i tako u krug.

Ova procedura nije strogo definisana i ne znači da ćete ceo dan morati da budete sa čajem ili sokom u rukama, uputstvo je tu da pomogne ljudima u organizovanju rasporeda uzimanja, stim da treba poštovati razmak od bar 15 minuta izmedju čajeva i soka.

Terapija optimalno traje 42 dana i nakon nje polako prelazite na laganiju hranu, u manjim, a češćim obrocima, prve dve nedelje kako bi se organizam ponovo navikao. Nikako se nemojte prejedati nakon prestanka terapije.

Svidio Vam se članak?
Podijelite ga s prijateljima

No comments:

Post a Comment

Slicni Postovi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...