Tuesday 10 February 2015

Vitamin B17 | Lijek za rak-tvrdi američki publicista Edvard Grifin


Postavlja se pitanje da li se krije lek za rak od strane moćne farmaceutske industrije? Američki književnik i publicista Edvard Grifin u svojoj knjizi “Svet bez raka” se protivi zvaničnoj farmaceutskoj politici koja, po njegovim tvrdnjama, zadnje tri decenije vešto krije od javnosti pravi lek protiv raka. Autor takođe ističe da danas na raku više ljudi zarađuje za život, nego što od njega umire.
U svojoj knjizi autor temeljno dokazuje da uzrok raka nisu ni virusi ni zagonetni toksini, već jednostavno nedostatak jedne hranljive materije – vitamina B17.



On smatra da je vitamin B17 lek za rak, čija je prodaja u Americi zabranjena. Ovo je vitamin koji je još pre pedeset godina sintetizovan pod imenom Laetril odnosno Amigdalin.
Ono što vas verovatno najviše interesuje je u kojim namirnicama se nalazi vitamin B17?
Autor ističe da se ovaj vitamin nalazi u preko 1.200 biljaka, a najviše u košticama i semenkama voća: kajsije, breskve, šljive, višnje, jabuke, ali i u prosu.
Kako vitamin B17 deluje na rak?
Princip delovanja je jednostavan: stanice raka za svoj rast trebaju ogromne količine energije, odnosno glukoze.
Kad unosite vitamin B17, stanice raka apsorbiraju molekule glukoze iz vitamina B17, a s enzimom beta-glukozidazom ‘otključavaju’ benzaldehid i cijanid iz vitamina B17, uzrokujući vlastitu smrt.



Zahvaljujući velikoj koncentraciji enzima beta-glukozidaza vitamin B17 je izrazito smrtonosan za stanice raka, dok za ostale zdrave stanice nije toksičan.
U intervju za portal Telegraf Edvard Grifin otkriva zašto zvanična medicina krije pravi lek protiv raka, na kojim mestima na svetu nema malignih oboljenja i koliko je vakcinisanje opasno.

Svidio Vam se članak?
Podijelite ga s prijateljima

No comments:

Post a Comment

Slicni Postovi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...