Thursday 12 March 2015

FASCINANTNO: EVO ŠTO ĆE VAM SE SVE DOGODITI AKO MUĆKATE OVA ULJA U USTIMA!

5381_1
Ipak oprez, nije svako ulje za mućkanje, potrebna vam je najviše jedna supena kašika maslinovog, suncokretovog ili sezamovog ulja koje se lagano miješa u usnoj šupljini 20-tak minuta.
Ovaj postupak liječenja predstavio je doktor F. Karach na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa. Njegovi postupci za mnoge su sumnjičavi, ali lako je provjeriti njegove metode, dovoljno ih je samo isprobati.
Riječ je o učestalom mućkanju ulja u usnoj šupljini čime se otrovne tvari iz tijela naprosto eliminišu, a mućkanje vodi ka rastu imuniteta što znači da organizam dobiva sposobnost da se samostalno uhvati u koštac s bolestima, bez konzumacije skupih, a često i ne učinkovitih lijekova.
Ako ste pravilno postupili, tečnost koju ste ispljunili biti će bijela poput mlijeka, a nakon što ste ulje ispljunuli iz usta dobro ih operite toplom vodom, četkicom i prirodnom pastom za zube. U tekućini koju ste mućkali nalazi se mnoštvo toksina i bakterija štetnih za organizam.
S ispiranjem je idealno početi ujutro prije jela, a ako želite da vaše tegobe što prije prođu postupak se može ponavljati tri puta dnevno, ali uvijek praznog želuca. Terapija traje onoliko dugo koliko je organizmu potrebno da se oporavi, a da je metoda učinkovita primjetiti ćete tako što ćete se nakon prospavane noći buditi odmorni i puni energije. Za liječenje ovom metodom trebati će vam kod akutnih bolesti najviše četiri dana, ali ako su bolesti hronične liječenje bi moglo potrajati i do godinu dana. U početku procesa moguća ja i pojava simptoma prijašnjih bolesti kao i povišena temperatura, ali ne treba paničariti, to je samo znak da se organizam čisti i da je proces liječenja započeo.
Inače, ovaj postupak pojačava izmjenu tvari u organizmu, a koristan je i za jačanje imuniteta koji je u današnje vrijeme oštećen kod sve većeg broja ljudi zbog tempa i načina života te loše prehrane.
Zanimljivo je također kako zubi mućkanjem ulja postaju bijeli, a ova metoda pomaže i u podizanju kvalitete zuba, ponajviše u situacijama kada su oni klimavi prim
Svidio Vam se članak?
Podijelite ga s prijateljima

No comments:

Post a Comment

Slicni Postovi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...